Contact & locatie

Welkom bij Objets Trouvés! In onze curiositeitenwinkel vind je allerlei curiosa en speciale objecten, fossielen, mineralen, stenen, insecten, vlinders, vleermuizen, militaria, kompassen, verrekijkers, religieuze objecten, schrijfpennen, occulte objecten zoals pendels en tarotkaarten, botanische objecten, posters, oude schoolplaten, collectibles zoals soldaatjes en auto’s en nog veel meer.
Our range consists of fine objects, collectibles and uniques in the field of curiosities, oddities and the macabre.
Je vindt onze zaak in het centrum van Leuven in pand Den Wilden Esel dat als sinds 1893 in gebruik is als winkel. Het gebouw is opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed. Te voet is het 5 minuutjes stappen vanaf het historische stadhuis. Ook met de wagen, fiets of step bereik je ons vlot.
Net om de hoek op de Lei kan je 45min. gratis parkeren op de shop & go parkeerplaatsen.
Heb je een leuk of fascinerend object gezien in de etalage of op onze website? Stuur ons een mailtje en we reserveren het gedurende 5 werkdagen voor je. Wil je het graag kopen zonder langs te komen in de winkel? Stuur ons een mailtje en we leveren het bij je thuis of je kan het ophalen in een Bpost afhaalpunt naar keuze (verzendkosten van toepassing).
Heb je een vraag of wil je shoppen op afspraak? Aarzel niet om ons te contacteren:
Objets Trouvés
Brusselsestraat 94
3000 Leuven
België
tel +32 478 608 462
objetstrouves.leuven@gmail.comobjets-trouves-leuven
BE0563.704.315
BE0708.811.959

Copyright © 2020