Contact & locatie

Objets Trouvés
Brusselsestraat 94
3000 Leuven
België

Welkom!

In onze curiositeitenwinkel in Leuven vind je allerlei curiosa, occulte, spirituele en speciale objecten zoals pendels, tarot, tarotkaarten, orakelkaarten, kristallen, mineralen, stenen, fossielen, insecten, vlinders, vleermuizen, militaria, kompassen, verrekijkers, religieuze objecten, schrijfpennen, schrijfveren, inkt, lakzegels en ook nog botanische objecten, posters, oude schoolplaten, collectibles zoals soldaatjes en auto’s en nog veel meer.

Our range consists of fine objects, collectibles and uniques in the field of curiosities, oddities and the macabre like tarot cards, crystals, pendulums, insects,…

Je vindt onze spirituele/ curiosawinkel in het centrum van Leuven in pand Den Wilden Esel dat als sinds 1893 in gebruik is als winkel. Het gebouw is opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed. Te voet is het 5 minuutjes stappen vanaf het historische stadhuis. Ook met de wagen, fiets of step bereik je ons vlot.Net om de hoek op de Lei kan je 45min. gratis parkeren op de shop & go parkeerplaatsen.

Heb je een leuk of fascinerend object gezien in de etalage of op onze website? Stuur ons een mailtje om het op te halen. Wil je het graag kopen zonder langs te komen in de winkel? Stuur ons een mailtje en we leveren het bij je thuis of je kan het ophalen in een Bpost afhaalpunt naar keuze (verzendkosten van toepassing).

Heb je een vraag of wil je een object ophalen? Aarzel niet om ons te contacteren!


“Strange but beautiful”
– Maria from Italy


“Je vindt er heel wat stenen, dieren (op sterk water of onder een stolp of achter glas) en verzamelvoorwerpen. Een aanrader voor cadeaus!”
– Paulien


“Je ontdekt elke keer nieuwe prachtige historische, biologische, culturele, geologische,…objecten!”
– Josse

“Mooi en bijzonder”
– Myrthe uit Nederland


“Leuk en macaber”
– Jonas

“Great stuff and such nice people working there too.”
– Allanius


Contact

Objets Trouvés
Brusselsestraat 94
3000 Leuven
België

BE0563.704.315
BE0708.811.959

Copyright © 2021